IT-kurser
Skip Navigation Links
 
Rejs & Lær
På mange kurser kimer deltagernes mobiltelefoner konstant, og ofte plages de stakkels deltagere til efter kursustid at køre på arbejde og lave dit eller dat, mens andre skal hjem til den daglige trummerum med opvask, bleskift, madlavning og hvad den ellers byder på. Alt sammen noget der ikke levner meget tid til reflektioner og forberedelse. Så derfor er Rejs&Lær konceptet et rigtig godt alternativ.

Så kort fortalt er Rejs&Lær (på charterferiemål) valgt fordi:

  • Indkvartering og forplejning er billigere for rekvirenten
  • Kursisterne vil i højere grad kunne koncentrere sig om stoffet da de daglige sysler og arbejdspladsen vil gribe mindre forstyrrende ind
  • Kursisterne vil få bedre socialt sammenhold idet omgivelserne er fremmedartede. Et godt socialt miljø er essentielt i en indlæringssituation, da det gør den enkelte kursist mere sikker på sig selv.
  • Fritiden kan bruges på egentlig afslapning og forberedelse, da der ikke er så meget andet at lave.
  • Virksomheden vil få en medarbejder hjem, der både er ”ferie-opladet” og i besiddelse af ny viden og som samtidig har haft gode muligheder for at opbygge et netværk af ”ligesindede”. Mange medarbejdere vil ligeledes sikkert føle sig privilegerede/belønnede, ikke blot på grund af det faglige indhold i kurset, men også fordi fritiden på kurset er blevet oplevet som ferie.

Selve rejsen arrangeres via :

 
       
 
Violvej 23, DK4700 Næstved... Tlf : +45 22 21 10 33.. CVR NR : DK 14 75 52 33 .. Bank DDB : reg 4905, konto 4907 854 833.. Email : jp@pi2r.dk